Saturday, September 15, 2012

MELAKA 2012

Dah seminngu balek dr melaka,tp hari ni bru nk post...haha~xde mood nk edit nk menaip..so dh ade mood ni,kite layan je r ek..

pegi ke melaka untuk bertemu sahabat baek sy,epen n nisa..bkn pe,time diorg bertunang seminggu lepas raye ari tu,sy x bleh attend,so sy pi la melaka,boleh jln2 mkn angin same..

byk tempat kitorg berjaln nye,smpai lenguh kaki..hihi~

\
ni die,2 sahabat sy..bertunang dh diorg ni haaa...semoga panjang jodoh kalian..=)




haha~xnak bg epen nmpk pendek,die kne berdiri kt atas..=)



semangat kitorang panjat tangga tinggi2..tp masih boleh tersenyum..=)



our selca~thanx frenz coz bawak sy jalan2 kt melaka..korg mmg best la..




nanti , kalau panjang umur,murah rezeki,ade jodoh,kite jumpe lagi..untuk epen n nisa,saye doakan korg panjang jodoh,selamat ke jinjang pelamin..korg kawen nt,mmg konfem sy pi..nk jd VVIP Guest..hik3~anyway,sayang korang!! 

1 comment:

KhaLiLaH RoSLaN said...

xpuas hati sbb ipin nampak tinggi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails